Ögonfransförlängning - Massor med ögonfransförlängning

Kurs i ögonfransförlängning

Kurs i Ögonfransförlängning

Om du är riktigt intresserad av ögonfransförlängningar finns det möjlighet att gå kurs i att förlänga ögonfransarna. Du kan gå en kortare kurs på några timmar ifall du vill ha grunderna i att förlänga ögonfransarna på väninnorna. Detta kostar som en normal ögonfransförlängning, mellan 1.000-1.500 kronor.

Det finns även längre kurser om du har avsikt att börja arbeta med ögonfransförlängningar professionellt. Dessa kurser brukar vara under en vecka och kostar under 15.000 kr. Det du absolut inte bör göra är att finansiera en sådan kurs och uppstarten av vid salong som håller på med ögonfransförlängning via SMS-lån.

Ett mycket bättre alternativ, om du inte kan låna av föräldrar eller vänner, är att ta ett blancolån på en bank. Blancolån är an form av lån där du inte behöver ha någon säkerhet men då får betala lite högre ränta än ett huslån. Skillnaden i ränta mellan ett av marknadens bästa blancolån och att ta ett SMS-lån kan vara flera hundra gånger.

Utbildningar i Ögonfransförlängning

Det finns många som ger kurser i ögonfransförlängning.

De största och mest erkända företagen inom ögonfransförlängning är Luxurious Lashes®, Academy of Divine, Victoria Grepo Akademin och Xtreme Lashes.

Lösögonfransar & Ögonfransförlängning finns hos


Allt snyggt om ögonfransförlängningar

Här kan du hitta mycket intressant information och fakta om ögonfransförlängning men också en del kul och lustigt gällande fransförlängningar.Meny - Ögonfransförlängning
Till förstasidan på www.ögonfransförlängning.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter